Bettingfirma med fokus på eSport har rejst $31 millioner

Unikrn er et bettingfirma, der har fokus på eSport. De har rejst intet mindre end $31 millioner i deres ICO. Det er ét af de første bettingfirmaer i verden, der har valgt at hente deres investeringer ind i form af diverse kryptovalutaer. Derfor er det ikke kun deres fokus på eSport, der får Unikrn til at skille sig ud fra mængden.

Det er faktisk i lige så høj grad noget, der gør sig gældende for den måde, de har valgt at samle penge ind på. Det er endda også noget, de har haft god succes med, da de i forbindelse med deres ICO formåede at samle hele 117.720 ethers ind. Det er svarende til et beløb, der lød på hele $31,4 millioner for tidspunktet på ICO’en.

Ikke nok med, at de har fået samlet et stort beløb ind under deres ICO, så har de også fået store investeringer tidligere. Deres salg af tokens er nemlig blevet opdelt i to faser. I den første fase blev der rejse hele 56.000 ETH, hvilket svarede til hele $15,6 millioner på dette tidspunkt. Derfor har de også rejst rigtig mange penge.

Mark Cuban er blandt investorerne

Blandt investorerne finder man den verdenskendte Mark Cuban. Det er derfor ikke et selskab helt uden store navne, vi har med at gøre. Rahul Sood, der er adm. direktør hos Unikrn, har i en e-mail sagt, at firmaet har fået investorer fra hele 112 lande. Langt størstedelen af dem er dog personer, der har købt små mængder.

Deres ICO er en følge af, at Unikrn har fået en spillelicens på Malta. Det er noget, der har stor betydning for et selskab som Unikrn, hvis de har i sinde at blande sig i betting-branchen for eSport. Det er dog endnu ikke alle, der helt har fået med, hvad Unikrn egentlig er, og hvad hele idéen med at rejse penge via en ICO var.

Hvordan fungerer det?

Det er faktisk slet ikke så svært at forstå, hvordan det fungerer. Hele idéen er nemlig at deres Unikoin Gold, som var den token, der var til salg ved ICO, skal fungere som en valuta, der kan bruges af spillerne på deres platform. Med denne token bliver det muligt at placere væddemål på spil som LoL, Dota og dertil også CS:GO.

Unikoin Gold kommer faktisk til at erstatte en anden virtuel valuta, der før var brugt af Unikrn, som blot fik navnet Unikoins. Det blev brugt til i forbindelse med opstarten af virksomheden, der blev starter tilbage i 2014. Dengang var det med penge fra investorer som Elisabeth Murdoch og Ashton Kutcher.

Ifølge Sood vil der i løbet af de næste par måneder blive udgivet yderligere funktionalitet, der også er blevet bygget på deres Unikoin-framework. Det er blandt andet værktøjer, der gør det muligt for spillerne at tjene flere tokens: ”Vi har op til flere ny funktioner på vej, der vil tillade brugerne at optjene flere tokens – vi har planer om at udgive dem snarest muligt”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *