Fire former for eSport-betting

Vidste du at der findes flere måder at bette på eSport? Faktisk er der fire overordnede muligheder. Hver af de fire muligheder bliver beskrevet herunder, så du nemmere kan skabe dig et overblik.

1. Traditionel betting hos bookmakere

I dag kan du få lov til at bette på eSport hos langt de fleste traditionelle bookmakere. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er stor forskel på både udvalg og kvalitet af væddemål. Hvis det er denne type betting, du er mest interesseret i, så bør du derfor vælge bookmaker med omhu.

Det er denne form for betting på eSport, der er muligt hos traditionelle bookmakere som Oddset, Bet365 osv. Derfor er det typisk også denne form for betting, de fleste ender med at give sig i kast med. Her kan du blandt andet bette på, hvilket af to CS:GO-hold, der vinder en given kamp.

2. Fantasy Betting

Dette er ikke en form for betting, der er specielt populær her i landet. Det er dog rigtig populært i USA, da du ikke har de samme muligheder for traditionel betting hos bookmakere, da der er mange restriktioner på området. Derfor better du ikke med reelle penge, men i stedet er det et virtuelt scoresystem, der bruges.

Her skal man typisk lave sit eget hold, der består af rigtige spillere fra f.eks. forskellige CS:GO-hold. Systemet bruger data fra rigtige turneringer, hvor hver spiller og hvert hold bliver vurderet. Med udgangspunkt i dette data, bliver dit hold så mere eller mindre værd i det interne scoresystem.

3. Skin Betting

Her er der igen tale om en form for betting, der heller ikke er blevet helt så populært her i landet. I bl.a. USA og mange andre steder er det dog meget populært. I stedet for at bette med rigtige penge, så er det skins til f.eks. våben, der bliver brugt som valuta. Det er muligt at bette med skins hos et væld af forskellige aktører.

Det er svært at vurdere den reelle volumen og værdi af dette segment af eSport-betting. Det er der flere årsager til, men det skyldes dog at værdien af de forskellige skins stiger og falder en del. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at nogle af de mere unikke og specielle skins, kan være rigtig mange penge værd.

4. Proposition Betting

Det er også muligt at laverede specialiserede bets på specifikke forhold i spillet. Det kan være alt lige fra bets på hvilket hold, der vil nå et bestemt mål først til hvilket hold, der får first blood. Det kan dog også være et væld af andre ting. Det minder selvfølgelig lidt om traditionel betting, men er dog en mere udvidet form.

Det er dog en form for betting, der er blevet mere og mere populær i løbet af de seneste par år. Det kommer ikke blot til syne ved, at der er mange, der begynder at spille på denne type bets. Det kommer i lige så høj grad til syne ved, at du hos mange af bookmakerne kan finde et stort udvalg af forskellige væddemål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *